Conferentie
25e Jaarconferentie De Aanpak van Problematische Schulden (APS)
Jubileumeditie - Komt u ook?

Saemen

Saemen

Saemen zijn we financieel wijzer

Saemen helpt gezinnen in de minima aan een beter financieel perspectief. We ondersteunen gemeenten en financiële hulpverleners (bewindvoerders en inkomensbeheerders) met het toegankelijker, eenvoudiger én overzichtelijker maken van vaste lasten.

Hoe maken wij het verschil?

Dat willen we je graag vertellen aan de hand van deze drie punten:

1) We bieden mensen in de minima een beter financieel perspectief

Door goede afspraken met leveranciers in energie, telecom en verzekeringen, kunnen we diensten voor scherpe tarieven en zonder borgstelling aanbieden. Saemen zorgt bovendien voor automatische acceptatie waardoor je zonder gedoe jezelf of je cliënt aan kunt melden. Ook bieden we speciaal voor mensen in de minima witgoedproducten, telefoons en kledingpakketten aan voor zeer scherpe prijzen. Hiermee maken we besparingen mogelijk zonder alle drempels op de weg. Wel zo praktisch!

2) Onze dienstverlening bespaart je tijd

We nemen de communicatie, het uitzoek-, regel- en administratieve werk voor je uit handen en zetten adviezen voor je klaar. Door alle processen en “mijn.leverancier.nl” pagina’s op één plek te bundelen in onze portal, bieden we je overzicht, hulp en inzicht. Voor de bewindvoerder en inkomensbeheerder zorgt de portal in één oogopslag voor een overzicht van al je cliënten. Daarnaast houden we lopende contracten voor je in de gaten en geven we proactief advies wanneer het beter of goedkoper kan.

3) Saemenwerking maakt meer mogelijk voor iedereen

We helpen leveranciers en maatschappijen om inzicht te krijgen in de behoefte die er speelt bij de minima en financiële hulpverleners. De inzichten die hieruit voort komen zorgen voor beter aansluitende producten, tarieven en processen voor al hun cliënten in de minima.
 

Samen kunnen we het verschil maken voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Meer informatie over onze samenwerkingen, portal en dienstverlening vind je op saemen.nl.